طرز تهیه کاناپه
Contents
کاناپه یکی از لذیذترین فینگر فودهایی است که با استفاده از مواد مختلفی مانند گوشت و سبزیجات درست میشود و با تهیه این غذای خوش رنگ و خوش طعم میتوانید سفره خود را بسیار زیبا و خوش رنگ کنید. طرز تهیه کاناپه را با چند دستور مختلف به شما دوستان عزیز آموزش میدهیم.
طرز تهیه کاناپه با چند دستور مختلف
شما میتوانید کاناپه را به روشهای مختلفی تهیه کنید تا با چند دستور پخت متفاوت از آن آشنا شوید تا بتوانید مطابق ذائقه خود آن را تهیه کرده و نوش جان کنید، پس پیشنهاد میکنیم تا پایان مقاله با لرن دیلی همراه باشید.
طرز تهیه کاناپه پنیر
مواد لازم برای تهیه کاناپه پنیر:
- پنیر سفید: ۱۰۰ گرم
- دمای خامه: دویست گرم
- پنیر ویلی: پنجاه گرم
- سس مایونز: یک چهارم فنجان
- خردل: یک قاشق غذاخوری
- ماست چکیده: یک چهارم فنجان
- فلفل قرمز آسیاب شده: یک قاشق چایخوری
- پودر آویشن یا ریحان خشک: یک قاشق چایخوری
- بیسکویت یا نان شور: به مقدار لازم
- گوجه گیلاسی، خیار، زیتون و سایر سبزیجات: به میزان لازم
۱- آموزش طرز تهیه کاناپه پنیر
در طرز تهیه کاناپه پنیر ابتدا پنیر سفید را داخل مخلوط کن بریزید سپس پنیر ویلی را به همراه خامه، ماست، سس مایونز، فلفل قرمز و خردل اضافه کنید و اجازه دهید چند ثانیه با هم مخلوط شوند تا خمیر یکدستی به دست آید.
حالا سبزیهای خشک را در مخلوط کن بریزید و بگذارید مواد با سبزیجات مخلوط شوند، سپس مواد را با ماسوره بزرگ در قیف شیرینی پزی بریزید و روی نان یا بیسکویت ورقه شده بریزید و روی آن را با سبزیجات یا مغزهای دلخواه تزیین کنید. نوش جان.
نکته: اگر هنگام ریختن مخلوط در قیف احساس کردید که مخلوط خیلی خشک شده است، میتوانید مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید و دوباره در مخلوط کن بریزید.
۲- طرز تهیه کاناپه مرغ
کاناپه را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد. در مطلب زیر طرز تهیه کاناپه مرغ را به شما آموزش میدهیم که بسیار ساده و خوشمزه است.
- سینه مرغ: یک فنجان پر
- پیازچه: دو عدد
- نان تست: شش برش به میزان دلخواه
- سس مایونز: شش قاشق غذاخوری
- فلفل پاپریکا و بادام تست شده: به میزان دلخواه
- فلفل دلمهای خرد شده: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
در طرز تهیه کاناپه مرغ ابتدا نان تست را با کمک کاترهای پلاستیکی یا فلزی شکل به اندازههای دلخواه قالب بزنید.
حالا مرغ پخته شده را برش زده و ریش ریش ریش کنید، سپس نیمی از سس مایونز را به آن اضافه کنید و نمک، پاپریکا و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کاناپه، فلفل دلمهای و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید، سپس به کمک چاقو یا کفگیر روی نان تست یک لایه نازک سس بمالید و مواد آماده شده را روی نان قرار دهید. پایان، بادام نان تست. آن را روی مبل بپاشید، سپس مقداری پاپریکا به آن اضافه کنید، لذت ببرید.
نکته: مواد را به اندازهای روی نان بریزید که وسط نان پر شود و حدود یک سانتی متر از کنارههای نان باقی بماند.
۳- دستور کاناپه گوجه فرنگی و پنیر
کاناپه گوجه فرنگی و پنیر یکی دیگر از دستور العملهای کاناپه است که ساده و بسیار پرطرفدار است. طرز تهیه آن را خواهید آموخت.
- گوجه فرنگی: چهار عدد
- نان باگت: دو عدد
- سیر: دو حبه
- سس مایونز: نصف لیوان
- پنیر گودا رنده شده: ۱۰۰ گرم
- پنیر موزارلا رنده شده: دویست گرم
- جعفری: به اندازهای که برای تزیین دوست دارید
دستور پخت:
در طرز تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر ابتدا نان باگتها را حلقهای برش بزنید سپس کف سینی فر را چرب کنید و نانها را داخل آن قرار دهید و بگذارید ده دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمانند.
حالا در این فاصله سیر رنده شده، سس مایونز، پنیر موزارلا رنده شده و پنیر گودا را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط میکنیم تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید.
در مرحله آخر نانها را یکی یکی از فر خارج کرده و مقداری از سس به دست آمده را روی آن بریزید و سپس گوجهها را حلقه حلقه کرده و روی سس قرار دهید و در آخر روی آن را با جعفری تزئین کنید.
نکته: مواد را روی نان داغ بریزید زیرا سس پنیر با حرارت نان کمی آب میشود و به نان میچسبد.