ارتودنسی در سنین بالا و بزرگسالان شدنی است؟
برای برخی از افرادی که سن شان بالا است و دچار نامرتبی دندان هستند این سوال پیش می آید که آیا ماهم می توانیم درمان ارتودنسی انجام دهیم؟ یا درباره درمان ارتودنسی در سنین 30 – 40 – 50 سال سوال می شود:
پاسخ نهایی باید توسط متخصص های این کار داده شود و شما می توانید با ورود به صفحه بهترین متخصص های ارتودنسی تهران از این دندانپزشکان مشاوره درمان دریافت کنید. با این حال طبق بررسی انجام شده پاسخ در این مطلب این است و اینگونه گفته می شود که:
اصولاً در بزرگسالی نیز می توان دندان ها را جابجا کرد و درمان ارتودنسی انجام داد. اما با بالا رفتن سن و احتمالا مصرف دارو و شاید برخی موارد دیگر، دندان های شما دیگر به سرعت حرکت نمی کنند و مدت طول درمان ممکن است کمی بیشتر باشد.
امروزه ارتودنسی دندان ها با روش های مختلفی انجام می شود، مانند: ارتودنسی سرامیکی و نامرئی، ارتودنسی ثابت و متحرک، ارتودنسی لینگوال و …
توسط دندانپزشکان بسیاری توصیه می شود که انحراف دندان و فک را اصلاح کنید. درمان ارتودنسی می تواند ناهماهنگی دندان و فک را اصلاح کند. این نه تنها از نظر زیبایی شناختی منطقی است، بلکه از نظر پزشکی نیز در بسیاری از موارد ضروری است. به عنوان مثال، ناهماهنگی دندان و فک می تواند دلیل افزایش خطر پوسیدگی دندان و بیماری پریودنتال، مشکلات مفصل فک، از دست دادن زودرس دندان یا سردرد باشد.
تفاوت درمان ثابت و متحرک ارتودنسی: در طول درمان ثابت، براکت ها به دندان ها چسبانده می شوند و ثابت روی دندان ها باقی می مانند مگر اینکه توسط متخصص ارتودنسی لازم دیده شود که دستگاه ارتودنسی جابجا شود. از طرف دیگر، دستگاه های متحرک همیشه در دهان باقی نمی مانند و مثلاً هنگام غذا خوردن یا زمان هایی که دندانپزشک توصیه می کند، می توان مدتی از دهان خارج کرد.
در مواردی ممکن است، متخصص ارتودنسی این دو روش درمانی را با هم ترکیب می کند. با این حال، این موضوع همیشه در گفتگوی مفصل بین بیمار و متخصص ارتودنسی توضیحات لازم داده می شود.
بالای 50 سال هم مگه کسی ارتودنسی انجام میده؟