» مد و زیبایی » عوارض کاشت مژه دائم
عوارض کاشت مژه دائم
مد و زیبایی

عوارض کاشت مژه دائم

فروردین ۵, ۱۴۰۲ 20

یکی از جدیدترین ترفندهایی که بسیاری از خانم‌ها برای افزایش زیبایی چشمان خود از آن استفاده می‌کنند کاشت مژه است که عواقب زیادی دارد.
شیوع ریزش مو در سال‌های اخیر به دلایل مختلف از جمله رژیم غذایی نامناسب، آب و هوا و… منجر به پیدایش روش‌های مختلفی برای درمان ریزش مو در قسمت‌های مختلف سر و صورت شده است که از جمله آن‌ها کاشت مژه و کاشت مو می‌باشد. یکی از رایج ترین‌ها هستند. روش‌هایی وجود داشته است. محبوبیت این روش به دلیل پیشرفت‌های صورت گرفته در این زمینه است.
در روش پیوند اسکار کمتری روی سر باقی می‌ماند و نتیجه مطلوب‌تری است. ریزش مو اجتناب ناپذیر است، همانطور که بارها دیده‌ایم، هر فردی با هر موقعیت اجتماعی و شغلی ممکن است دچار ریزش مو یا حتی طاسی شود. اما درمان ریزش مو و طاسی با بالاترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن برای همه امکان‌پذیر است. با این قسمت از لرن دیلی همراه باشید تا با عوارض کاشت مژه دائم آشنا شوید.

عوارض کاشت مژه دائم چیست؟

کاشت مژه طبیعی یک پیوند ساده و در عین حال ظریف است. این روش زیبایی برای افرادی که دارای مژه‌های کم پشت با رشته‌های نازک، پراکنده یا ضعیف هستند استفاده می‌شود. در برخی موارد دلایل ژنتیکی می‌تواند علت ریزش مژه باشد.

همچنین استفاده از برخی داروها می‌تواند منجر به ریزش مو شود، از جمله اینترفرون‌ها برای درمان هپاتیت C که نه تنها باعث ریزش مو می‌شود، بلکه رنگ یا بافت مو را نیز تغییر می‌دهد. داروهای ضد بارداری و سایر داروهای هورمونی مانند تستوسترون و استروئیدها تأثیر مخربی روی مژه‌ها دارند.
از دیگر داروهایی که چنین عوارضی دارند می‌توان به داروهای کاهش دهنده کلسترول، ضد انعقاد و وارفارین، داروهای کنترل فشار خون مانند کاپتوپریل و لیزینوپریل، داروهای درمان پسوریازیس مانند استریترین، داروهای ضد آریتمی مانند آمیودارون، داروهای ضد تشنج مانند والپروکس سدیم اشاره کرد. مانند سایمتیدین و داروهای نقرس مانند کلشی سین.
استرس، تغذیه نامناسب و اختلالاتی مانند کم خونی و مشکلات تیروئید نیز می‌تواند منجر به ریزش مژه شود و اگر ریزش مو به این دلایل باشد باید قبل از کاشت مژه برداشته شوند.
از دیگر دلایلی که منجر به ریزش مژه می‌شود، سوختگی و تصادف است. در این مواقع چون فولیکول‌های مو به طور کامل از بین رفته اند، امکان رشد مجدد مژه وجود ندارد. عدم وجود مژه از بدو تولد بسیار نادر است، اما ممکن است در نتیجه آلوپسی آدنات رخ دهد.

این می‌تواند ظاهر نامتناسبی را در این افراد ایجاد کند. به همین دلیل کاشت مژه دائمی یکی از راه حل‌های مطمئنی است که می‌تواند به افراد در رفع این مشکل کمک کند. در کاشت مژه دائمی، روش کاشت مژه مشابه کاشت مو و سایر روش‌های زیبایی از این دست است.
فولیکول‌های مویی که در پشت گوش یا سر افراد قرار دارند به تعداد لازم از این نواحی برداشته شده و در قسمت‌هایی از مژه‌هایی که دارای ضعف هستند کاشته می‌شوند. فولیکول‌های برداشته شده در انتهای یک سوزن مخصوص قرار می‌گیرند تا کاشت مژه راحت‌تر انجام شود.
در واقع فولیکول‌های برداشته شده از نواحی بانک موی افراد به روش میکروسکوپی به ناحیه مژه افراد پیوند زده می‌شود و از این طریق می‌توان کاشت مژه دائمی را برای این افراد انجام داد.
از آنجایی که کاشت مژه به صورت طبیعی انجام می‌شود و می‌توان این عمل را با روش‌ها و روش‌های جدید انجام داد، اما ممکن است بعد از کاشت مژه با عوارضی مواجه شوید که با رعایت نکات و توصیه‌های پزشک پس از کاشت مژه، افراد به راحتی از دست می‌دهند.

عمل کاشت مژه به مهارت زیادی نیاز دارد زیرا جهت مژه‌ها باید مطابق با مژه‌های اصلی باشد در غیر این صورت ظاهری نامرتب و نامتناسب به مژه‌ها می‌دهد و همچنین باعث رشد نامناسب آن‌ها در داخل چشم و ایجاد مشکلات بینایی می‌شود.

عکس عوارض کاشت مژه دائم

آیا کاشت مژه دائمی عوارضی دارد؟

اگرچه کاشت مژه به عنوان یک عمل جراحی زیبایی برای بهبود ظاهر انجام می‌شود، اما پزشکان نسبت به انجام آن هشدار داده‌اند و معتقدند که این جراحی می‌تواند عوارض شدیدی از جمله نارشیاز (ناهماهنگی مژه ها) را به همراه داشته باشد و در موارد شدید، در صورت‌عدم رعایت نکات لازم یا اگر توسط افراد غیر متخصص انجام شود، حتی ممکن است منجر به اختلالات بینایی شود.
کاشت مژه یک جراحی سرپایی است که تحت بیهوشی انجام می‌شود. در کاشت مژه طبیعی از روش‌ها و روش‌های جدیدی برای این منظور استفاده می‌شود.
از آنجایی که کاشت مژه از ظرافت خاصی برخوردار است، فردی که اقدام به کاشت مژه می‌کند باید مهارت و تجربیات زیادی در این زمینه داشته باشد و بداند که از چه روشی برای کاشت مژه طبیعی استفاده کند تا عوارض پس از کاشت مژه دائمی را به حداقل برساند.

اولین نگرانی در مورد کاشت مژه، وضعیت مژه‌ها است، زیرا آن‌ها در لبه پلک کاشته می‌شوند و می‌توانند مستقیماً به قرنیه هدایت شوند.
در این حالت فرد دائماً از احساس اجسام خارجی در چشم شکایت می‌کند. جراحی به خودی خود عمل خطرناکی نیست، اما تغییر محل کاشت مژه می‌تواند خطرناک باشد.
پس از کاشت مژه ممکن است در نواحی کاشت مو متوجه درد یا تورم شوید. همچنین قسمت‌هایی از سرکه برای کاشت مو در آن نواحی از موهای شما برداشته شده است، ممکن است شاهد زخم یا تورم باشید که در نتیجه واکنش طبیعی بدن به رفع موهای زائد دیده می‌شود.

از دست ندید:  تفاوت ژلیش و لمینت ناخن

عوارض کاشت مژه دائمی برای پوست

به طور کلی گاهی ممکن است پوست افراد بسیار حساس باشد و در این صورت عفونت در ناحیه مژه ایجاد شود. برای جلوگیری از این عارضه می‌توانید تا هفته اول پس از کاشت مژه طبیعی آنتی بیوتیک مصرف کنید تا از انتشار عفونت در بدن خود جلوگیری کنید.
مصرف مسکن بهترین گزینه برای درد است. ایجاد زخم یا کبودی در اطراف چشم ممکن است به میزان بسیار کمی ایجاد شود که معمولا در عرض چند روز از بین می‌رود. در برخی افراد این دوره ممکن است به دو هفته برسد.

شایع‌ترین عوارض کاشت مژه دائم

یکی از شایع‌ترین عوارضی که ممکن است بعد از کاشت مژه دائمی مشاهده کنید، از بین رفتن مژه‌های کاشته شده است. در ابتدا، افراد ممکن است این ریزش‌ها را یک عارضه غیر قابل حل پس از کاشت مژه بدانند. لازم به ذکر است که این قطره‌ها بعد از کاشت مژه کاملا طبیعی هستند.
این نشان می‌دهد که فولیکول‌های مژه در حالت استراحت هستند تا پس از چند ماه ریزش کامل مژه‌های کاشته شده به رشد طبیعی خود ادامه دهند.

عوارض کاشت مژه دائمی چقدر خطرناک است؟

از آنجایی که کاشت مژه یک عمل زیبایی محسوب می‌شود، ممکن است عوارض و خطراتی برای افراد داشته باشد. لازم به ذکر است که این عوارض خطرات جانبی ندارند و با گذشت زمان و مراقبت‌های ویژه پس از کاشت مژه دائمی به طور کامل از بین می‌روند.
لازم نیست نگران این عوارض بعد از کاشت باشید. زیرا این علائم به طور طبیعی بروز می‌کنند و با استفاده از توصیه‌های بهداشتی قابل رفع هستند. به طور کلی عوارض زیر ممکن است پس از کاشت مژه ایجاد شود.

1. ایجاد کبودی در چشم
2. ایجاد لکه‌های خونی در چشم
3. تورم در نواحی پیوند شده
4. خونریزی
5. ایجاد کیست روی پلک
6. درد
7. حساسیت‌های پوستی

این عوارض کمترین ماندگاری را دارند. در صورت‌عدم توجه به توصیه‌ها و مراقبت‌های بعد از کاشت مژه و سهل انگاری در این زمینه، خطراتی به وجود می‌آید.

خطرات و اسیب های کاشت مژه

چگونه عوارض کاشت مژه دائمی را کنترل کنیم؟

برای اینکه بتوانیم عوارضی را که ممکن است بعد از کاشت مژه مشاهده کنید به حداقل برسانیم و آن‌ها را کنترل کنیم، باید اقدامات زیر را برای این منظور انجام دهیم.
1. پس از کاشت مژه، از تمام فعالیت‌هایی که می‌تواند باعث تعریق و ایجاد مشکل در نتیجه کاشت مژه دائمی شود، خودداری کنید.
2. چند روز اول پس از کاشت به اندازه کافی استراحت کنید و بخوابید.
3. در دو هفته اول پس از کاشت مژه از آرایش چشم و به خصوص ریمل پرهیز کنید. این می‌تواند باعث ریزش مژه‌ها و ایجاد عفونت در آن‌ها شود.
4. استفاده از عینک آفتابی به خصوص در هفته اول بعد از عمل بسیار توصیه می‌شود. این کار را حتی در خواب انجام دهید.
5. از دست زدن به مژه‌های کاشته شده خودداری کنید. فشار روی این مناطق می‌تواند کاشت را دشوار کند.
6. از استحمام در روزهای اول پس از کاشت خودداری کنید زیرا پیوند ضعیف است. آب داغ می‌تواند باعث ریزش مژه‌های کاشته شده شود.

عوارض کاشت مژه دائمی به چه چیزهایی بستگی دارد؟

ایجاد این عوارض می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد که در صورت‌عدم رعایت آن‌ها کاشت مژه می‌تواند بی‌اثر باشد. این عوامل می‌توانند عوارض بعد از کاشت مژه طبیعی را تا حد زیادی افزایش داده و آن را به یک مشکل بزرگ تبدیل کنند.
همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. به همین دلیل برای جلوگیری از خطرات و عوارض بعد از کاشت مژه ابتدا باید اطلاعات کافی در مورد تمامی عوامل ایجاد کننده این عوارض داشته باشید.
جمع آوری اطلاعات مرحله بسیار مهمی در هر جراحی به خصوص جراحی زیبایی است و نباید به سادگی انجام شود. برای کسب اطلاعات، علاوه بر تبلیغات موجود، می‌توانید از فضاهای مجازی و اتاق‌های گفتگو استفاده کنید که در آن افراد تجربیات خود را با پزشک یا کلینیک خاصی در میان می‌گذارند. چیزهایی که باید در مورد آن‌ها بدانید عبارتند از:
۱-پزشکی که کاشت را انجام می‌دهد باید از روش‌های جدید و در عین حال پیشرفته برای این کار استفاده کند. این فرد باید مهارت تجربی و همچنین دانش و دانش در این زمینه داشته باشد.
متأسفانه در بسیاری از موارد کلینیک افراد کم تجربه یا افراد کم سابقه را استخدام می‌کند یا دستیار پزشک بخش بزرگی از جراحی را بر عهده می‌گیرد که می‌تواند عوارض جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×